Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@00:35:01 GMT

سومین کافه‌ فین‌ تک توسن برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۷۴۳۸۵

سومین کافه‌ فین‌ تک توسن برگزار شد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ در سومین کافه‌ فین‌ تک توسن به میزبانی شرکت توسعه سامانه‌های نرم‌افزاری نگین(توسن)، نسل جدید نرم‌افزار خودپرداز توسن به نام «ارمغان» و سامانه مانیتورینگ ترمینال‌ها به نام «سپنتا» معرفی شدند. سیستم جدید ارمغان تحت وب است و از‌ آنجایی که سرعتی به‌مراتب بیشتر از سیستم یاس دارد می‌تواند در نظام بانکی اثری مثبت بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
توسن محصول دیگری به نام سامانه «سپنتا» هم برای معرفی در کافه فین‌تک داشت که وظیفه پایش و مانیتورینگ ترمینال‌های خودپرداز و پایانه‌های فروش را به عهده دارد.
عطیه کازرونی منفرد کارشناس محصول توسن در این مورد گفت: از سال ۱۳۷۹ نسل نرم‌افزارهای خودپرداز یاس را توسعه دادیم. یاس در کنار مزایایی که داشت به‌ خاطر نوع معماری با یک‌ سری مشکلاتی مانند کُندی در سرویس‌دهی به مشتری مواجه بود.وی افزود: همچنین ارائه برخی سرویس های جدید درخواستی بانکها امکانپذیر نبود و به همین دلیل ما تصمیم به ارائه نسل جدیدی از نرم‌افزارهای خودپردازها در غالب ارمغان گرفتیم.کازرونی منفرد گفت: تفاوت مهم ارمغان نسبت به یاس تحت وب بودن آن است و به همین دلیل نیازی به نصب هیچ اپلیکیشنی روی دستگاه‌های خودپرداز برای استفاده از ارمغان نیست. همین تحت وب بودن باعث شده‌ است که سرعت ارمغان نسبت به یاس چندین‌برابر باشد. وی افزود: قابلیت اتصال ارمغان به دیگر سیستم‌های جانبی و Third Partyها، امکان ثبت درخواست پایا و ساتنا، امکان ذخیره‌سازی مخاطبان پرمراجعه، از دیگر مزایای این محصول است.
کازرونی منفرد ادامه داد: «زمانی که مشتری به دستگاه خودپرداز مراجعه می‌کند و می‌خواهد برای مثال عملیات انتقال وجه کارت به کارت را انجام دهد، در منوی دستگاه تغییر کوچکی مشاهده می‌شود و آن هم انتخاب کارت مقصد از لیست کارت های پر کاربرد است. یعنی مشتری می‌تواند لیستی از مقاصد پرکاربرد درست کند و از بین همان لیست شماره کارت موردنظرش را انتخاب کند و دیگر نیازی به وارد کردن شماره کارت در هربار انتقال وجه، نیست.وی گفت: همچنین زمانی که مشتری در پای دستگاه شماره کارتی را برای انتقال وجه وارد می‌کند، دستگاه از فرد می‌پرسد که آیا می‌خواهد این کارت به لیست کارت‌های پرکاربرد اضافه کند یا نه. این ویژگی با اینترنت بانک و موبایل هم کاملا یکپارچه شده‌ است و اگر شما کارت فردی را در اینترنت بانک هم به لیست کارت‌های پرکاربرد اضافه کنید در دستگاه خودپرداز هم می‌توانید از آن کارت ذخیره‌شده استفاده‌کنید.وی افزود: همچنین علاوه بر شماره کارت، شما می‌توانید از این قابلیت برای وارد کردن شماره شبا و یا یک سپرده هم استفاده کنید و هیچ محدودیتی وجود ندارد. برداشت وجه با اسکناس انتخابی، بازنشانی رمز عبور سایر درگاه‌ها مانند اینترنت بانک و موبایل بانک با استفاده از دستگاه‌های خودپرداز، ثبت درخواست پایا و ساتنا، واریز با شناسه، صدور کارت هدیه و همین‌طور تولید رمز یک‌بار مصرف کارت (OTP)  از دیگر قابلیت‌ها و امکانات ارمغان است که روی دستگاه‌های خودپرداز ارائه می‌شود.
وی درباره سیستم مانیتورینگ سپنتا که با طراحی جدیدی جایگزین بخش هایی از سیستم نگین‌ کارت توسن شده‌ است، گفت: این سیستم هم از دو بخش سرور و Agent تشکیل شده‌ است. Agent سمت خود ترمینال (خودپرداز/ POS) نصب می‌شود و داده را از ترمینال می‌گیرد و به سپنتا سرور ارسال می‌کند و به این ترتیب شما می‌توانید انواع گزارش‌های مختلف را از آنچه دستگاه شما بتواند به شما گزارش دهد، داشته‌باشید.
شایان ذکر است که توسن، برنامه «کافه فین‌تک» را هر ماه برگزار می‌کند تا طی آن به معرفی رویکردهای نوین و فعالیت‌های جدید خود به مشتریان این شرکت بپردازد و ضمن تعامل و تبادل نظر درباره چالش‌ها و راهکارهای پیش‌روی بانکداری الکترونیکی با مشتریان خود، چالش‌های پیش روی مشتریان را بشنوند و با اولویت‌گذاری این دغدغه‌ها طی یک هم‌افزایی و تعامل در جهت ارتقای روزافزون محصولات و راهکاری شرکت توسن گام بردارند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک‌ به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

به گزارش زومیت، بیش‌ از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط‌ به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آن‌ها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

Sekoia

بدافزارهای USBمحور قبلی معمولاً کشورهایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آن‌ها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشورهای اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.

Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوترها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله‌ با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید