Web Analytics Made Easy - Statcounter

از اکوسیستم بانکداری باز مشترک شرکت توسن، گروه فناوران هوشمند بهسازان فردا و شرکت داده‌ورزی سداد در نمایشگاه جانبی هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت رونمایی شد.

توافق‌نامه تاسیس شرکت مشترک جهت ارائه سرویس‌های بانکی به سازمان‌ها، فین‌تک‌ها و شرکت‌ها به‌عنوان اکوسیستم بانکداری باز کشور بین شرکت‌های گروه فناوران هوشمند بهسازان فردا، شرکت داده‌ورزی سداد و شرکت توسن امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همایون محبوبی، مدیر توسن‌بوم، در این باره گفت: «توسن‌بوم چهار سال است که تشکیل شده و تعداد زیادی بانک، سامانه و اپلیکیشن به آن اضافه شده‌اند و ما برای اینکه ظرفیت توسعه خود را بیشتر کنیم و استفاده در سطح مشتریان بانک‌ها و ارتباط بین سازمانی بیشتر شود در تفاهم‌نامه با شرکت‌های بهسازان فردا و سداد کوشیدیم که با تمرکز بر ظرفیت‌های توسن‌بوم و گستردگی این شرکت‌ها بتوانیم حجم استفاده از سرویس و گسترش توسعه بانکداری باز را بیشتر پیش ببریم.»

او افزود: «امیداوریم با این همکاری و تحقق بزرگ‌ترین زیرساخت بانکداری باز کشور بتوانیم با این حجم سرویس و استفاده، به جاهای بیشتری برسیم. اولین خروجی‌های این رونمایی را قطعا سال آینده خواهیم داشت و سال ۹۸ برای ما سالی پرکار و پربار خواهد بود.»

لیلازی، معاون راهبرد و فناوری شرکت بهسازان فردا وابسته به بانک ملت، نیز در حاشیه رونمایی از این محصول که در نخستین روز از هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت رخ داد، اظهار کرد: «با توجه به اهمیت بانکداری باز و ضرورت نیاز به پلتفرم‌سازی در صنعت بانکی، طی تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت‌های توسن، بهسازان فردا و سداد، بوم مارکت جدیدی به صنعت بانکی اضافه می‌شود و خدمات و سرویس‌های مختلف بانکی از این طریق در اختیار شرکت‌ها و سازمان‌ها قرار می‌گیرد.»

بنابر این گزارش، اکوسیستم بانکداری باز بوم اصلی‌ترین محصول مشترک این شرکت‌هاست که از سال ۹۳ در مجموعه توسن ایجاد شد و توسعه یافت و به صورتی مستقل خدمات بانکداری باز را برای بانک‌ها فراهم آورد. در حال حاضر بیش از ۲۰ بانک کشور به این اکوسیستم متصل هستند و به شرکت‌های بزرگ پرداخت کشور، برخی سازمان‌های دولتی، ERP های بزرگ و فین‌تک‌ها و استارت‌آپ‌ها سرویس‌های بانکی ارائه می‌شود.

آرمان اقتصادی/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000C6P برچسب ها: بانک ، بانکداری ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بانک بانکداری بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • مدیر عامل بانک سینا برکنار شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است